ukesammensurium

spoons.jpg

pannek

mibst

hsilver

mjø

hjemme.jpg

Hei, helg! Jeg kan som vanlig ikke fatte og begripe at du er her igjen. Syntes nettopp at jeg dansa på meg kink i nakken, men det var visst forrige lørdag. En skikkelig kjekk lørdag forresten. Spontane turer på byen blir bestandig suksess, ja – selv om de ofte er de verste for dagen etter…

Denne uka har jeg blant annet: kosa meg fælt på kontoret selv om jeg føler meg litt som synden sjæl etter å ha sagt opp, vært på innmari bra kino (God`s Own Country, den må dere se), spist skamløst mye bananpannekake, omsider fått tak i store Monsterablader til stua, hengt med Henriette og beundret B for den sjuke dedikasjonen hans i eksamensperioden. Mest revolusjonerende er det nok likevel at jeg har gjenoppstått som gal juledame. Det vil si – gått fra å være en smule julepessimist til å bli en av de som er truende til å dekorere ytterdøra med blinkende Rudolf og kunstig snø.

B og jeg har invitert til jul hos oss i år, den aller første egenkomponerte både sammen og hver for oss. Svensken tar det som vanlig med knusende ro, mens jeg har blitt en kombinasjon av fem år og hun irriterende planleggerdama som allerede har saumfart Oslo for juletrepynt. Selv om vi reiser til Tallinn i romjula, vil jeg lage skikkelig trivelig feiring først. Det er kanskje klassisk når man skal debutere som juleansvarlig? Håper det.

Julepause nå da, taco med fine folk og turing i Nordmarka neste.
God første desember + helg!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s