Skifter beite

Jeg har (som nevnt) grublet fælt de siste dagene, vrengt hjernen skikkelig. I går tok jeg et endelig valg og i dag leverte jeg den formelle oppsigelsen min hos Spoon. Skikkelig rart, men også innmari spennende. På nyåret starter jeg nemlig i ny jobb som kreativ hos Dagens Næringsliv – i byrådelen deres, DNX.

To år har gått siden jeg forlot redaksjonene til fordel for byrålivet. Ingen enkel beslutning det heller, for en som har fablet fram en sterk magasinjournalistidentitet i hodet sitt. Det tok heldigvis ikke lang tid før det føltes riktig… for selv om jeg forguder den tradisjonelle journalistikken, hadde jeg innmari lyst til å jobbe med historiefortelling i flere formater og med større kreativ frihet. I Spoon fikk jeg det.

sponnesen.jpg

De to siste årene har jeg fått gjøre ordentlig mye stas. Jobbe med idé/konsept, tekst, video og pitch for en hel haug med interessante kunder. Ta spennende kurs, lære masse og ikke minst jobbe sammen med ekstremt dyktige folk. Stor frihet har jeg også fått, til å gjøre ting jeg ikke kan – så nå kan jeg jaggu dem også. Til tross for en del dårlig søvn (blir rimelig nervøs av å blant annet presentere eget arbeid for folk), er nettopp det å bevege seg ut av komfortsona for bli en bedre kreatør/prosjektleder/tekstforfatter min største motivasjonsfaktor. Sistnevnte er også en av hovedårsakene til at jeg suser bortover til DN om ikke så fryktelig lenge. Det og at de tenker på en måte som jeg liker veldig godt.

Onsdager er allmøtedagen i Spoon, så i dag fikk hele gjengen vite at jeg skal forlate skuta. Det var passelig ukult for sjela. Jeg har virkelig skikkelig, skikkelig fine kollegaer. Forhåpentligvis vil de fortsette å drikke vin med meg i 2018 også? Jeg håper det!

Ja, nei, det var siste nytt folkens. Hjernen er bare grøt akkurat nå (en glad grøt vel å merke). Høres siden.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s