Ting skjer og snart er det jul

julemarkeds.jpg

To lag ull, lue og votter, jeg blir åtte år igjen når julemarkedet lyser opp sentrum. I dag avla Benedikte og jeg en ed om å spise Churros og drikke kakao foran bålet i Spikersuppa en gang i uka fram til jul. Tradisjon tro, ja – i alle fall siden i fjor. Si i fra hvis du vil være med.

De siste dagene har vært fine, rare og forvirrende. Kjenner at denne kvelden her var nøyaktig det hodet mitt trengte – i morgen skal jeg fortelle dere hva jeg har pønsket på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s