Feberfantasi

jjjj

homeis

gamlebyn

bmin

Våknet til snø og bihulebetennelse. Sjukt trivelig med førstnevnte, Oslo blir så lun under den. Feberen derimot. Hvorfor angriper den på verst tenkelige tidspunkt bestandig? Jeg som banket i bordet her om dagen fordi immunforsvaret har spilt på lag så lenge i høst. Sjuk er det uansett ikke tid til denne uka, så nå håper jeg på å våkne til mer snø og mindre av alt annet i morgen. Da er det dags for gøy opptaksdag i landets kanskje fineste studio, bare se HER. Akkurat sånn vil jeg at reiret vårt skal se ut en dag, som en ryddig jungel. Må bare overtale B som mener vi har makset plantekvota allerede. Hørt på makan? Det går jo ikke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s