Tre minus, vin og tastatur

Vin hos fine fjes på fredag – ei amputert treningsøkt, mye taco, litt jobb og slumring i den mjuukeste joggedressen på lørdag. For sånn har det altså blitt, et par enheter er alt som skal til før dagen derpå tar over kroppen min og iverksetter sneglefart. Ikke det verste som kan skje heldigvis, i hvert fall ikke når man har vært selveste sjefs-snegla i forhold til å se Game of Thrones og har tre sesonger til gode. Ja, altså… det gjør litt vondt å innrømme, men jeg trodde ikke på at det var så bra som massene fablet om. Nå angrer jeg selvsagt, våkner med abstinenser og ønsker meg et drageegg til jul.

cammolørdag

I dag ble drømmen om Nordmarka til kontorsøndag for å bli kvitt litt deadlinepanikk. Iblant skriver manus seg nesten selv, andre ganger føles det som om ordene har forsvunnet ned i et ekstra sort hull. Dager som i dag – når det plutselig sklir igjen etter timevis med motstand, er det beste jeg vet. Blir helt ko-ko av å sitte fast i ord. Kanskje er det nettopp det som gjør det så magisk å leve av tastaturet? Lite er i alle fall så halleluja som å få tilbake setningene sine.

Åssen var helga hos deg?
Håper den var kjekk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s