Den skremmende samtiden

halloween.jpg
Halloween, en prima anledning til å være det man frykter mest. For min del: normaliseringen av å klippe og lime sønder kroppen. I dag setter så alt for mange i gang før de er gamle nok til å ha funnet ut hvem de vil være og bli. Shit, jeg blir så lei meg. Kanskje spesielt fordi jeg vet at jeg kunne vært truende til å finne på noe fjas selv, den gangen hormonene herjet som verst og hvis det hadde vært like tilgjengelig som nå. Jeg hadde blant annet noen tullete komplekser for den smale overleppa mi, syntes nesa var for rundt, ja, nei, jeg vet ikke hva. Sånne vanlige greier som alle bekymrer seg for – men også, mest sannsynlig, blir ferdig med underveis. Innmari glad er jeg, for at verden ikke var den samme i 2006. Den gangen var det mest drastiske man kunne finne på å gå løs på hår og øyenbryn, som man jo gjorde. Før det vokste ut igjen. Ålreit… jeg kunne ha skrevet en romanserie om dette her, men det skal jeg ikke. Dere skjønner.

PS: Jeg har all forståelse for at den som fødes med deformasjoner eller utsettes for en ulykke benytter seg av kosmetiske inngrep. At alle andre også må å lov til å gjøre uavhengige valg, vel, jeg er med på den. Heldigvis er det lov å gjøre opprør også.

Måtte samfunnet ta tilbake fornuften snart.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s