Tekst her og der

colligzo.jpg

Så langt denne uka har jeg stort sett hengt på kontoret, deadlines har det med å tiltrekke hverandre og vokse i antall. Det surrer godt i skallen atm og jeg kjenner at det skal bli ekstremt deilig med helg igjen. Til tross for at jeg elsker tekst høyere enn himmelen (true story), er det innmari godt å få pause fra tastaturet i et par døgn hver uke. Ja, sånn bortsett når jeg skriver her. Det er for så vidt noe annet, her er det ingen andre enn meg selv det går utover hvis vinklinga er dårlig, det sniker seg inn skriveleif eller andre lumskheter.

Vel, vel, det jeg egentlig skulle si var at: de av dere som lurer på hva jeg drev med og lærte i Stockholm, kan lese sak om det HER. Vil du også lese om markedsføring mot millennials, finner du et intervju med toppfolk HER. Jeg har så ofte en plan om å dele innhold laget av dyktige kollegaer eller undertegnede, men glemmer det kronisk. Skal definitivt bli flinkere.

God lesning!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s