Stockholmsyndromet

stockholm2

Så… jeg hadde ikke regnet med London-size-køer i Stockholm, men det var det visst på søndager.

stockholm3

Smart trekk å starte dagen på Fotografiska, for mer enn det – samt å spise, handle litt og finne veien til toget, rakk jeg ikke.

stockholm4

Fotografiska var til gjengjeld skikkelig, skikkelig bra. Særlig serien Last Night in Sweden.

stockholm7

Hundre av landets dyktigste dokumentarfotografer gikk ut for å skildre Sverige, 2000 bilder ble vurdert av en fagjury og resultatet er en fotoserie som portretterer status quo i landet på rørende vis. Julegavetips: fotoserien kommer som bok.

stockholm5

Jeg elsker å fotografere på museum. Vet det både er nørd og litt meta, men… lyset er bestandig er så bra, det er gøy å lage nye rammer og kjekt å samle på til inspirasjon.

stockholm6

En ting som slår meg med hovedstaden, er at alt er veldig enten eller. Sånn, enten så åpner du Kebab-restaurant i kjent stil – eller så går du all in med superfancy kafé. Veldig mye er innmari gjennomført, mens det slitte er skikkelig… slitt. Shamener? Haha.

stockholm10

En levende by er det utvilsomt. Det kan godt bare være på grunn av nye impulser generelt (som man jo får av å skifte omgivelser), men jeg fikk lyst til så mye av å henge rundt i de deilige vibbene der borte.

stockholm8

Inspirert, som jo var målet med denne turen, har jeg utvilsomt blitt. Til tusen. Adidas-eventet gjorde meg så gira på å få til nye greier at jeg nesten ikke fikk sove natt til i går.

stockholm9

For så vidt ikke natt til i dag heller, da jeg kom hjem i går kveld ble jeg liggende å pønske igjen i flere timer. Tre timer søvn og overtid er en klassiker på mandager, si. Etter ei primavera helg gjør sånt heldigvis ingenting.

Kidnapp meg gjerne, Stockholm.
Deadlineuke neste.
Alt godt så lenge!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s