SPACE by adidas

space

space4

space2

space3

svea9

svea7

spacce

sveish

Stockholm, du er snill. Og SPACE by adidas + Trans94… inspirerende opplegg. Målet med konseptet er å skape en ny arena for kreatører, der kunnskap og ressurser gjøres tilgjengelige – samt å tilrettelegge for samarbeid på kryss og tvers av sjangere. I går snakket flinke folk (bla. Silvana Imam, Rasmus Storm, Behnaz Aram) om kreativt mot, forutsetninger for å lykkes med kreative samarbeid og sine egne arbeidsprosesser. Derfra tar jeg med meg en hel del, særlig i forhold til prosess. Når man jobber i byrå (sikkert hvor som helst) tror jeg det er innmari enkelt å jobbe seg fast i usynlige rammer, der man tenker og løser oppdrag på en satt måte uten å legge merke til det selv. Å forlate sin egen boble og sitt vante miljø med jevne mellomrom er utvilsomt fruktbart. Uansett…

I dag var det inspirasjonsdag, designerne Ella Boucht, Lærke Andersen, Besnik Miftari och Elnaz Gargari ledet hvert sitt team med unge framtidsnavn. Målet: å designe nye antrekk fra eksisterende plagg til Silvana, Arif og Noah Carter. Gjennom dagen arbeidet alle i et åpent studio med konserter og foredrag underveis, en sjukt smart måte å invitere inn/dele tanker på.

Pjuhh… i kveld er hjernen bare grøt. Etter å ha fått unna et par intervjuer og litt sightseeing, føltes hotellsenga som en mye bedre idé enn etterfest. Jeg reiser ikke hjemover før i morgen ettermiddag, ergo blir det tid til å snike rundt i noen timer. Moderna Museet og Fotografiske står på lista, Artipelag hvis klokka er grei.

Før alt annet: Badekar. Jeg ble fem år når jeg fant ut at rommet mitt hadde sånt (!!). Spiste middagen min der i går, haha. Utvilsomt 10 av 10 på trivsesskalaen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s