Mange ord om nå

Sukk, helg hjemmebane går bestandig alt for fort. Torsdag kveld til søndag bare…

løøøri.jpg

Fredag ruslet vi til Finnkonnaken, favorittfjellet. Veien opp dit er helt tullete fin og selv om man kanskje ikke kan se evigheten fra toppen, er det jaggu ikke langt der i fra. Etter skogen kastet vi oss ut i Kulturnatt, et konsept som gjør meg ordentlig stolt av å være fra Bodø. Middag for en hundrings på hvert hjørne, en hel haug med gratiskonserter og øvrig kunst. Med en særs fjasete regjering som vil gjøre kultur enda mer utilgjengelig for en stor del av befolkningen, er jeg sjukt glad for at det finnes initiativer som inviterer alle inn. Innmari gøy å se byen oversvømt av smilefjes og flinke folk i aksjon.

Lørdag startet rolig og fortsatte sånn. Saktekaffe med storesøster, trasking i gatene og sofakroken til mammaen – før vin hos bestis. Planene om å suse mot byen etterhvert forsvant i trivsel og ost, er vi voksne nå? Jeg tror det. Mye enklere å få kroppen med på søndagstur etter sånt i alle fall, sa gamla. Før en helt perfekt siesta gikk inn i sine siste timer langs stien.

techhh

I går startet uka på Aftenpostens Teknologikonferanse i Operaen. Det var så stas at jeg stemmer for innsikt fra framtidsforskeren i Google, redaktøren i Wire, Entourages Adrian Grenier (og resten av verdens skarpe teknologihoder) som et fast innslag hver mandag. Framtiden, folkens, det er spennende greier. Det samme er for så vidt nuet som jeg tidvis glemmer litt i all begeistringen for det som kommer. Høres det kjent ut? Sannsynligvis.

Resten av uka er dedikert til jobb og fine fjes, før jeg reiser til Stockholm tidlig fredag. Adidas og Trans94 (tidligere RMH) lanserer SPACE – en ny arena for kreatører, som Spoon er så snille å sende meg på til over helga.

Hipp hurra, det skjer mye kjekt om dagen.
Alt godt og så videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s