Sol inne, ute og over alt

lørdiiig

Lørdagen startet på Coyo, den meksikanske ytterst på Sørenga. Der serverer de grillet maiskolbe badet i feta: OMG. Min taco-partner in crime, Benedikte, er helt rå på å legge opp til den beste lunsjen. Skal be henne starte en lunsj-blogg.

lørdiiig11

Da vi var i stand til å gå igjen, dro vi oss opp på Operaen sammen med turistene. Blir aldri lei av marmor i sol og linjene til Snøhetta.

lørdiiig2

Digresjon: Har du tenkt på at Operaen ikke har parkanlegg, men i stedet er selve parkanlegget? Klissete, men åh – liker så godt hvordan det gjør hele området levende.

lørdiiig4

Da matkomaen omsider hadde begynt å gi seg, ringte Vilja som syntes vi skulle dra på siste doughnut-event i regi av Fryd. Sjekk køen, fullstendig galskap.

løøørdig5

Med kaffe fra Talor & Jørgen, fjesene bak Fryd, er det heldigvis ingen sak å vente. I november åpner de permanent kafé på Youngstorget, det kan fort bli livsfarlig.

lørdiiig8

Sjekk sukkergliset. Om det var verdt én time i saueflokk?

lørdiiig6

Selvsagt var det det. Må melde meg på bootcamp før åpningen så jeg kan spise matchaglasur og vaniljefyll hver dag. PS: T&J har en ordentlig søt YouTube-kanal – HER.

høsttt

Da kvelden kom, fulgte også det sabla fine lyset over Ekeberg. B er enig i at man ikke kan ha sånt bak huset sitt uten å rusle i det, så da gjorde vi det. I løv opp til anklene.

benji

Vi fant en benk og ble sittende der til sola gikk ned.

oslosen

Før vi gikk hjem i denne utsikten over Oslo.

markis

Swooosh, så var det søndag. Med Ingrid i Nordmarka, skog som lukter alt som er bra her i verden, gjørme og ro i sjela.

markestemark

Fy søren så mye bra helg jeg har fått servert i det siste, blir helt rørt. Neste helg drar jeg til Bodø for enda mer av det. Skal bare feire livet i superundertøy og den mjukeste ullgenseren først.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s