Fredagstanker

freddan.jpg

  • Renset på Nationaltheatret var voldsomt, vakkert og rart – må virkelig prioritere teater litt oftere. Anbefaler å dra med en venn som også synes det er helt innafor å smugle med smågodt til rødvin, så klart.
  • Hype over hele linja, men åh: det nye albumet til Cezinando (!!!). Ingen ting blir det samme men samme for meg… tenk å være så tullete god med ord.
  • B gjorde fredagen min da han kom hjem med blomster. Lurer fortsatt på hvordan jeg klarte å snike til meg et så kjekt menneske? Skikkelig fint opplegg.
  • Jeg har signa meg opp på et aldri så lite kurs i koding og fy søren så gøy det er. Hvem hadde trodd? Tech-kundene på jobb har gjort meg oppriktig nervøs for å møte fremtiden uten nok digital kompetanse. Sånn kan det gå og nå vil jeg lære alt.
  • YR melder stor sol både lørdag og søndag, livet melder asfalt, skog og mark.

Skikkelig god helg så lenge!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s