Før helga

nasacollage.jpg

Freddan´ igjen, folkens. Kjenner ei som er innmari klar for det. Taco, dyne i sofakroken og noe lavterskel på skjermen først, Østmarka og Matias Faldbakken på Astrup Fearnley siden. H for helg og hvilepuls, si. Etter å ha følt meg mistenkelig sliten en stund og pønsking på om høsten har skylda, frifant blodprøvene favorittårstiden forleden. Synderen var mangel på D-vitamin, som jo ikke er særlig stas, men heldigvis enkelt å gjøre noe med. Supertips: sjekk verdiene dine et par ganger i året. Uansett… bortsett fra behovet for å kjøre powernaps mellom jobb og resten av livet, er eksistensen helt prima. I løpet av helga skal jeg få til en egen post om bra podcast til dere, kanskje film også? Det skjer så mye kjekt på internett om dagen.

Riktig god helg så lenge!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s