Høydemeterkløe

Uggii.jpgDen ene jobbuka midt i verdens lengste sommer forsvant raskt. Nå: fire frie til. Skikkelig fint og en anelse forvirrende. Fra følelsen av at det kronisk er for få timer i døgnet – til det stikk motsatte, mener jeg. For hva gjør man egentlig med mengder av frihetsvaluta? Verken sløser eller planlegger for mye ifølge den normative fasiten.

I morgen reiser jeg til hytta på Hovden, det åpenbarte seg plutselig som en suveren mellomting. Som ny i hytte-gamet kom jeg, kremt, ikke på at vi har hytte før pappaen ringte derfra i går. Den hytte-refleksen må jeg jobbe med. B jobber enn så lenge og selv om vi skal til Bodø om fjorten dager, klør beina etter fjell med det samme.

Fjellene i Setesdal kaller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s