Ting du kan gjøre på internett

gråvær.jpg

1) Accidental Wes Anderson – verdens beste Reddit? Wes Anderson er, i tillegg til manus og det visuelle generelt, en mester i lokasjoner. På AWA deler folk bilder fra steder som kunne vært rene printscreens fra de orginale universene – sjukt fine selv om man mot formodning ikke skulle være fan. Har du filmene til gode fremdeles er også det et supertips i seg selv: Moonrise Kingdom, The Royal Tenembaums, Fantastic Mr. Fox, Rushmore og The Grand Budapest Hotel, fem evige favoritter.

2) Up And Vanished – podcasten som tar for seg det hittil uløste mordet på amerikanske Tara Grinstead. Læreren og skjønnhetsdronningen fra Georgia forsvant for 11 år siden, tilsynelatende sporløst. Hvem har egentlig visst hva i den lille byen Ocilla? At noen har sittet på nødvendig viten hele veien er i alle fall helt sikkert. Programleder Payne Lindsey, som orginalt er dokumentarfilmskaper, gjør en sabla god jobb med å nøste opp i det hele.

3) The Wailing/Goksung –  film fra Sør-Korea som får deg til å google x-antall bibelvers for å finne ut hva som egentlig skjedde i dagene etterpå. Et sjeldent mørkt mysterie om det gode, onde og alt der i mellom. En miks av drama, horror og fantacy, men ikke av det slitsomme amerikanske slaget. Jeg er egentig ikke nevneverdig fan av voldsomt bisarre historier, denne er forøvrig både smart og annerledes.

4) Jordan Bolton – plakatkunstner som lager små papirhistorier av folk og film. Wes Anderson er eksempelvis god representert, i tillegg finner du bla. Stranger Things, Twin Peaks, Pulp Fiction og andre kultklassikere i samlingen. Det nyeste prosjektet hans er noe litt annet, portretter av mennesker via ting de eier som har sentimental verdi. Kan kjøpes som print via Amazon og Etsy, hurra.

5) COCO – den KULESTE fashionistaen på hele Instagram, garantert. Bare 6 år og så fresh at det er til å grine av. Fra Tokyo og ja, nei, halloien, bare sjekk det ut og få et bedre liv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s