Elleve somre i én

høvikodden

Fy søren, ferie del én starter i morgen. Lysekil først og riktig midtsommer, flyttebonanzauke siden – for så litt jobb etterfulgt av en HEL MÅNED avspasering. Føler meg som en sjetteklassing på vei ut i evig fri med magen full av sommerfugl… og hey: Jeg tror faktisk at det er første gang siden barneskolen med ordentlig ferie-ferie, så det stemmer i grunn godt. Ja, nei, jaggu, dette er skikkelig stas merker jeg. Tid til å få hus og hjem i orden, skrive en hel masse, henge i marka, bade på seg mengder med rosinhud og gjøre frokost til lunsj i x-antall dager. Digg i Caps Lock. Vi snakkes mer og bedre underveis.

Ha det suverent så lenge!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s