Botanisk

botaniskhage

botani

botaniskhage2

botaniskhage4

botaniskhage6

botaniskhage3

botaniskhage5

botaniskhage7

Kan ha fått litt hakk i hjerneplata nå som flyttedagen nærmer seg med disse berømte stormskrittene, du vet: bestemme seg for sofa, ombestemme seg, bestemme seg igjen og så videre. Å Google møbler blir skremmende raskt en obsession, livet er forøvrig mer enn å saumfare internett for Teak fra 60-tallet… for siden å plage alle rundt seg med valgets kvaler.

Det er blant annet å få besøk av storesøster og rusle i Botanisk hage etter regnet. Nå med sommerfugler i Victoriahuset til og med. Og så er det vin på Den gode kafé, dobbel seier i Yatzy, å kle seg alt for godt i juni fordi himmelen er grå + Sana som sender melding til Yousef. Ikke sant? Helt sant. Eller noe sånt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s