Sulitjelma

sulis10

sulis3

suli

sulis7

sulis12

sulis19

sulis22

sulis35

sulis28

sulis27

sulis34

sulis30

sulis32 2

sulis5

Jeg har ventet på muligheten til å få besøkt Sulitjelma – en gammel gruvelandsby et par timer fra Bodø, siden kunstfestivalen Up North ble arrangert der i 2015. I dag klaffet det endelig. Der det tidligere foregikk produksjon av kobber, svovelkis og sink, henger verk av Deih, Borondo, Sabek, M-City, DotDotDot, Stein og StayOne. En suveren idé og et innmari kult initiativ festivalsjef Trond Solstad. Måtte alle livløse bygg og bybilder få besøk – som Bodø også gjorde i fjor.

«UpNorth Festival is an art festival based in Northern Norway, which mostly focuses on urban art. The goal for the festival is to present high quality art for the public – in environments you wouldn´t normally expect to find this type of artistic expression».

Les og se mer HER.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s