Viktige linjer

lese.jpg

Jeg merker når det begynner å bli for lenge siden, noe urolig flytter inn. En litt ekstra plagsom rastløshet. Ganske klisjé så klart, men fakta likevel. For selv om jeg skriver på jobb, blir det ikke helt det samme. Der får man ikke sånne fokuserte, lange økter som de beste er. Og jeg trenger dem. Rom til å trykke hemningsløst på tastaturet uten at det nødvendigvis fører noe sted. I det oppstår en egen ro – som kun det å bli kilt på ryggen kanskje kan overgå. Framover skal jeg bli flinkere til å prioritere deg, skriveskade. Kors på halsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s