For evig

mjelle

mjelle1

mjelle10

mjelle5

mjellegg3

mjellegg5

mjelle3

mjelle8

mjellegg6

mjellegg2

mjellegg7

mjelle9

mjelle7

mjellegg

mjelleggg4

mjelleggg

Det er som Terje Nilsen synger: Alle skulle hatt sitt eget Mjelle. Stranden og området på nordsiden av byen, opphøyd i andre av alle minnene fra da jeg var liten. Dit må jeg for å føle meg hjemme uansett årstid, for dit har vi bestandig dratt. Og i fullt alvor: Den dagen jeg dør skal asken min spres i havet utenfor den røde stranden.

Tenk å få ligge så fint til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s